Kelebihan Sistem eBooking di Pasaran Harta Tanah


sistem ebooking

Dalam kehidupan seharian kita, Sistem eBooking bukan hanya untuk penerbangan dan hotel lagi. Sudah menjadi praktik biasa dalam industri yang berbeda, dan sekarang saatnya mengikuti perkembangan pengalaman pengguna anda.

Selain bersikap reaktif terhadap pelanggan, apa lagi 5 kelebihan untuk memanfaatkan pendigitalan yang ditawarkan oleh sistem eBooking? Mari kita lihat bagaimana ia dapat menjimatkan masa, wang anda dan membantu perniagaan anda untuk masa depan.

1. Menjimatkan masa


sistem ebooking
Proses tempahan dalam talian mengurangkan banyak panggilan telefon dan e-mel tanpa henti hanya dengan beberapa klik butang. Bukan hanya itu, e-booking juga membolehkan banyak tempahan dibuat secara serentak, dengan papan pemuka memberikan keterlihatan segala sesuatu di satu tempat. Dengan platform eBooking, anda boleh membuat tempahan dari awal hingga akhir dalam masa kurang dari 2 minit, membebaskan masa anda untuk tugas yang lebih penting, seperti mencari lebih banyak bakal pelanggan?

2. 24/7


sistem ebooking

Tidak seperti manusia di hujung telefon (atau rantai e-mel), sistem tempahan tidak tidur. Ini bererti bahawa mereka dapat diakses bila-bila masa dari mana saja di dunia, tanpa perlu mengehadkan waktu kerja yang tidak menyenangkan.

Sistem Pungutan Automatik
Rentguard System – free up your time

3. Keterlihatan

sistem ebooking

Mengenai pengambilan sewa, keterlihatan proses pembayaran sewa penyewa anda adalah kunci. Platform eBooking dari menawarkan fungsi penjejakan yang canggih, semuanya bertujuan untuk meningkatkan penglihatan. Ini sangat penting kerana mempunyai faedah tambahan memberi anda maklumat langsung untuk mengemas kini penyewa dan tuan tanah anda.

4. Menjimatkan wang

sistem ebooking

Masa adalah wang, bukan? Namun, bukan hanya wang yang dijimatkan melalui kecekapan bekerja, tetapi juga melalui kadar penjualan reaktif. Apabila anda membuat tempahan dalam talian, anda akan mendapat harga langsung, yang bermaksud bahawa eBooking dengan ciri penjejakan koleksi sewa. Dengan menggunakan sistem eBooking, ejen dapat menikmati perkhidmatan tersebut untuk terus mengetahui status penyewaan. Ini dapat membantu menjimatkan masa anda dan petrol kereta untuk melakukan perjalanan dan bertemu dengan penyewa atau tuan tanah anda.

5. Masa depan adalah mudah alih


sistem ebooking

Bekerja dari jarak jauh dari pejabat atau bergerak semakin lazim dan kemampuan untuk membuat tempahan dari telefon atau tablet semakin meningkat. Sistem e-book yang mesra pengguna direka untuk berfungsi dengan lancar pada peranti mudah alih, yang bermaksud bahawa anda boleh menempah dan mengesan koleksi sewaan di mana sahaja, dengan fungsi trek dan jejak dan papan pemuka pelanggan terpusat. Tidak dinafikan bahawa masa depan adalah mudah alih.

90% Pembaca akan sambung membaca :
https://www.rentguard.com.my/blog/?p=5231

Source : RentGuard.com

(Visited 20 times, 1 visits today)