3 Kelebihan Menggunakan Sistem Agensi Pintar

sistem agensi pintar

Anda pasti tertanya-tanya, apa itu Sistem Agensi Pintar?

Ia merupakan sistem online bersepadu yang membolehkan anda menguruskan operasi harian dan bulanan di agensi harta tanah melalui portal web dan telefon bimbit, selagi anda mempunyai sambungan internet.

Terdapat 3 kelebihan sistem agensi pintar untuk menguruskan harta tanah anda dengan mudah dan pantas!

1. Kemudahan sistem yang tidak ketara

sistem agensi pintar

Anda dapat menggunakan kemudahan ini dengan satu klik. Kemudahan yang anda dapat akses ialah mebaca dan melihat status harta tanah anda, menyewa tanpa membuat temujanji dengan tuan tanah dan penyewa untuk bertemu secara langsung, semuanya hanya dengan beberapa klik di telefon bimbit anda.

Kemudahan yang disediakan dalam sistem ini adalah luar dari jangkaan had. Selagi anda mempunyai telefon bimbit atau komputer dan rangkaian yang boleh digunakan untuk berhubung semestinya tak akan berakhir.

 

Rentguard System – free up your time

2. Mengaktifkan kebolehcapaian

sistem agensi pintar

Selain itu, dengan memiliki sistem agensi pintar ia akan menjadikan hidup anda lebih mudah kerana ia mengurangkan kerja-kerja di tangan anda. Terumatanya kerja seperti bertemu dengan tuan tanah, kini anda boleh menggunakan telefon bimbit sahaja.

Salah satu cara sistem ini dapat memudahkan kehidupan anda ialah dengan membenarkn akses ke hartanah anda dengan menggunakan telefon bimbit atau komputer di mana mana sahaja.

3. Dilakukan dimana-mana sahaja

sistem agensi pintar

Semakin cepat kita menyelesaikan sesuatu, kita akan menjadi lebih cekap. Dengan sistem agensi pintar, kepuasan pelanggan dapat dipenuhi, kerana anda dapat bertindak balas dengan cepat untuk berurusan dan terus berhubung dengan tuan tanah dan penyewa dengan hanya melalui telefon pintar anda. Oleh itu, ia tidak akan merumitkan kerja anda, malah menyenangkan lagi urusan harian anda.

90% reader will continue read:  https://www.rentguard.com.my/blog/?p=4600

Source : RentGuard.com

 

(Visited 41 times, 1 visits today)